partitura simpla de pian

_______________________a___ ___ _S_______________ț_ _p__________n_______ e_____a_________ _r___________

luni, 8 ianuarie 2018

jurnal de toamna. cum ma lupt eu cu diverse clase/categorii sociale

o sa va repeziti imediat sa ziceti ca toamna rimeaza cu doamna, dar in realitate eu in acest post sunt un domn si vorbesc cu blogul meu care este tot un domn.
sa va povestesc ce am mai facut zilele astea.
in primul rand mi-a casunat pe bulina. apoi mi-a casunat pe elevi. apoi mi-a casunat pe mine.
din aceste trei puternice demotivari am scos o dupa amiza plina de furori.
mai pe romaneste, am decupat cateva sute de buline pe care vreau sa le folosesc la evaluarile ce incep de saptamana viitoare. bine, nu am terminat de decupat.
in urma acestor circulatii, am avut si niste revelatii, bineinteles, am sa vi le povestesc in momentul cand am sa am timp sa le exploatez.

dupa faza cu bulinele a urmat faza cu albinele. am muncit cu/la maica/mea si la mine in caz ca in absenta/prezenta ei cineva vine si ii mai ia ceva in afara de pisica mea, Tita impreuna cu puii ei si cu altii doi pui care nu erau ai ei, fara sa o avertizeze si fara sa ii las cel putin 3 lei pentru pisicile ei.
asta m/a intristat.


am mai avut intre faza cu bulinele si faza cu albinele si o intalnire la nivel inalt de care Slava Domnului, am scapat, mai ales ca am observat abia dupa plecarea inaltelor fete ca :
- aveam inca pantalonii scurti pe mine
- unghiile de la degetele picioarelor nu erau taiate si nici ojate
-imi atirna un snur de la elastic mai jos si se vedea de sub tricou ca si cand as fi fost baiat si n-as fi avut pantaloni pe mine.
restul nu va mai spun ca era bine camuflat. binenteles, mi-am imaginat ca cele doua fete au stiut si s-au intrebat daca si eu am stiut si am facut intentionat. in sfarsit, bine c-am scapat.


acum am sa va scriu trei gume inventate de mine.  sunt putin cam gretoase, dar  daca nu va plac, sa nu dati vine pe mine. eu vreau sa le scriu si asta chiar fac.


Glume

Daca vreti niste sfaturi


1. daca faceti parte din clasa/categoria burghezului satul cu un bat infipt in cur, eu zic sa-l lasati asa.
2. daca faceti parte din clasa saracului flamand care se uita in zare, eu zic sa va uitati la soare. poate se uita si el la voi si atunci sunteti chit.
3. daca faceti parte din categoria taranului care ragaie dupa carnatul cu afumatura, eu zic sa va ganditi cum ragaie oraseanul dupa un Volkswagen Passat, si asta s-o faceti fara nici un pic de ura.
4. daca faceti parte din clasa/categoria: amploaiat lucrand la stat, sa stiti ca la mine la liceu data de salariu s-a decalat in dezavantajul meu cu 6 zile si daca nu sunam la secretariat nu aflam si iar ma enervam. nu va mai zic de ce fiindca, desi sunt amploaiat lucrand la stat ma straduiesc din rasputeri sa vorbesc delicat.

si in incheiere, ce am mai desenat.
am facut doua desene:

1. natura statica cu mar si cana. pix, carioca, acuarela pe hartie. studiu.
2.  natura statica suspendata. tempera, acrilice si carioca pe hartie. studiu.



LinkWithin

Related Posts with Thumbnails